pühapäev, 21. aprill 2013

2013 esimene mäng

Täna alustab Koeru JK oma teekonda teises liigas Raasiku FC Joker 1993 vastu.
Tegime võistkonna sees väikeseid intervjuusid, millest loodame teha traditsiooni enne mängusid.

Mait: "Minu pakutav algkooseis oleks tänaseks mänguks: väravas mina, kaitses Jam, Jaak, Sarjas, Matis, poolkaitses Jürmo, Kivi, Ats, Kuido, Jürjo, ründaja Kaspar. Esimese mängu tulemuseks ennustan 3:1 Raasikule"

Jürmo: "Meeskonna tugevusteks pean sisekliimat, mis on hea, fännide suur hulk, noorte treeningud, käiakse väljaspool turniiridel nii vanemate kui noorematega, püütakse arendada Koeru jalgpalli paremuse suunas (uus väljak, jalgpallikool). Meeskonna nõrgemateks külgedeks, et ei saa piisavalt palju koos trenni teha, paljudel mängudel ei saa mängida parimas koosseisus. Trennides käib vähe rahvast, mängijad ei tunne ise piisavalt muret, millal ja kus mäng on."

Kuido: "Koeru meeskond hakkab esimest korda jalgpalliajaloos mängima II liigat. See on suur samm edasi, sest jalgpallurite seas valitseb arusaam, et just suurim tasemevahe liigajalgpallis on II ja III liiga vahel. Eesti jalgpalli liigasüsteemi ümberstruktureerimisega võib näha, et loodud II liigas on justkui eelmise aasta II ja III liiga vahepealse tasemega. See võiks olla meile hea, kuna ei tohiks olla enam nii suurt tasemevahet. Ise ootan meestelt head individuaalset füüsilist vastupidavust. See eeldab et kõik Koeru JK mängijad teevad iseseisvalt metsajooksu vähemalt 2x nädalas. Füüsiline vastupidavus ei tohi otsustada mängusaatust. See annab võimaluse võidelda terve mängu ja esimesel aastal liigasse püsimajäämise eest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar