neljapäev, 20. detsember 2012

U-19 aastalõputurniiril

Alagrupid
A:
1. Pärnu JK 10, 2. Koeru JK 8, JK Tallinna Kalev 7, JK Viljandi Tulevik 3, JK Dünamo 0
B: 1. TJK Legion 10, 2. FC Levadia 7, SK Tääksi 6, SK 10 Premium 6, FC Ajax Lasnamäe 0
Koeru JK - Pärnu JK 2:2
Kohe esimeses mängus tulid meile vastu Eesti Meistrivõistluste hõbemedali võitjad. Asusime mängu 1:0 juhtima, vastased teenisid kollase kaardi ja jäid vcähemusse, kuid suutsid neljakesi mängides viie vastu viigistada. Kohe karistasime uuesti ja asusime 2:1 juhtima, kuid u 20 sekundit enne lõppu suutsid pärnakad ikkagi viigistada. Samas suutsime ühe favoriidi vastu punkti noppida.
JK Dünamo - Koeru JK 0:1
Eesmärk oli 3 punkti tuua ja saime sellega hakkama, kuigi lihtsalt ei tulnud. Teadsin, et ühes mängus turniiri jooksul tuleb kerge lagunemine ning selles mängus oli selline koht, kus poisid jätsid suure varu. Õnneks oli see hetk siis kõige kergemas mängus ja 3 punkti ka sellise mänguga.
Koeru JK - JK Tallinna Kalev 0:0
Tallinna Kalev tuli mängu võitma, et edasi pääseda alagrupist, meie plaan oli taga null hoida, ütlesin väravavahile, et ootan kolme väga head tõrjet ja sellega hoiame taga nulli. Carl tegi 2 head tõrjet ja nullimäng tehtud. Rünnak ei toiminud, kuid kuna mängisime kaitsest lähtuvalt, siis oli kõik ok. Enne turniiri oli eesmärk võita Dünamot ja kellegilt veel punkte röövida, olime juba kahelt punkte röövinud.
JK Viljandi Tulevik - Koeru JK 1:2
Enne viimast alagrupimängu oli seis, kus võit viiks meid poolfinaali, paljud ütlesid mulle, et võit ja poolfinaal. Ma vastasin, et loomulikult kerge ülesanne. Vastaseks Meistrivõistluste neljas sats, kus enamus mängijaid noortekoondistest läbi käinud. Jäime 0-1 kaotusseisu, kuid oma mängu mängides suutsime viigistada ning lisaks ka juhtima minna 2-1. Lõpus vastane pani ikka turmtule peale, kuid tänu poiste pingutustele, Carli supertõrjetele ning postide ja lattide abile suutsime võtta oma supervõidu ning pääs poolfinaali oli olemas.
Poolfinaalid:
Pärnu JK - FC Levadia 1:3
Levadia pääses poolfinaali, kuigi oli juba peaaegu asju pakkimas. SK-10 kaotas viimases mängus üllatuslikult Tääksile ning see päästis Levadia. Napist pääsemist said nad jõudu juurde ning võitsid Pärnut.
Koeru JK - TJK Legion 1:4
Eesti Meister 2012 ei andnud meile võimalust, olid turniiri parim võistkond, kui isegi finaal sama skooriga, siis me ei pidanud häbi tundma.
III-IV koha mäng Pärnu JK - Koeru JK 1:0
Üks eksimus sai saatuslikuks, endal lõpus kaks head võimalust viigistada, kuid õnn ei olnud enam meiega. Supertulemus siiski, U-19 koondise peatreeneri sõnul tegime ajalugu, kuna tema teada ei ole kunagi A-klassis väike koht poolfinaali pääsenud, usume teda siis.
FINAAL TJK Legion - FC Levadia 4:1
Turniiri parim võistkond võttis kindlalt oma.
Parim väravalööja: Maksim Gussev (TJK Legion)
Parim väravavaht: Carl Paakspuu (Koeru JK)
Parim mängija: Dmitri Koltsov (TJK Legion)

Meie eest mängisid Carl, Matis, Rannar, Kaspar, Silver(mängis haigena), Hendrik, Gedrig, Jarmo, nimekirjas veel Lennar ja Marec.

1 kommentaar: