neljapäev, 3. mai 2012

U-19 II liiga

Noorte liiga algas 28.03 Lootospargis Põlvas kohaliku FC Lootuse vastu. Mäng kujunes õppimiseks kunstmurul, kus põrge ning palli liikumine oli mõnelegi noorele esmakordne kogemus. Kaotasime mängu 1-9, kuid tegelik mängupilt ei olnud nii hull. Oli kohe2-3 head võimalust juhtima minna, kuid kui ise ei löö, lüüakse sulle. Meie noorimal mängijal sellel mängul tuli omas ääres võidelda noortekoondislasega ja sealt said alguse eksimused, mille Põlva ära kasutas. Saime õppetunni, mis aitab edasi töötada. Kaitseliinist kolmel mängijal esimene mäng liigas. Priidik suutis ilusa Kostja stiilis väravaga positiivsust mängu tuua. Ei olnud vastased nii tugevad, meil lihtsalt olid omad murekohad.
Teiseks mänguks sõitsime Tallinna külla Lasnamäe Ajaxile, kelle meeste võistkond mängis alles eelmisel aastal Meistriliigas. Kohe 3 minutil lasime end üllatada ning vastased pääsesid juhtima. Kuid me ei lasknud pead norgu ja lõime poolajaks 2 väravaga end juhtima. Teisel poolajal oli kohtunikule loetud sõnad peale ning vile toimus meie kahjuks. Kohtunik oli keegi kohalik teksapükstes mees, kes ei teinud mingeid märkmeid ning vilistas ühte auku, kusjuures esimesel poolajal näitas ta, et oskab vilistada küll. Teise poolaja alguses lõime veel 3 värava ning juhtisime 3-1. siis õnnestus vastastel lüüa 3-2. Kusjuures meil olid 100% võimalused veel Jarmol ning Gedrigil, mida me ära ei löönud. Siiski suutsime lüüa 4-2 ja mäng oli peaaegu tehtud. Mängu lõpus kohtuniku abil vastased lõid kaks tagasi ning esimene punkt oli meie. Enne mängu sai poistele öeldud, et meil kooliaasta ning tulemused ei oma tähtsust, kuid võit oli meil peaaegu kotis. Värtavad lõid Hendrik Tammi 2, Silver Kruusalu ja Matis Jürgen 1. Nii halba organiseerimist ning vilepartiid ei ole minu silmad veel näinud, protokoll on täis suuri vigu, kus kirjas värav Hansul ja kaks väravat omaväravana, ainult Silver sai värava kirja. Mäng kestis 90 minuti asemel 81 minutit. Ju oli neil seda viiki ka väga vaja.
Kolmas mäng  toimus Wismari staadionil JK Dünamo vastu. Olime mänguks paremini valmis ja suutsime võtta oma esimese võidu. 4-1 eduseisus lasime lüüa kaks väravat tagasi, kuid pidasime vastu. Väravad seekord vendadelt Kruusaludelt, Silverilt kolm ja Kasparilt üks värav. Teenitult kusjuures. Tublid poisid.
Neljandas voorus kohtusime 1.mail Operi Jk-ga. Läksime ette 1-0 Hendriku väravast, kuid lasime poolaja lõpus nurgalöögist otse viigistada. Teisel poolajal lasime vastastel minna juhtima. Püüdsime viigistada, poisid võitlesid kõvasti ning Silver suutis 100% võimaluse lüüa väravavahile kätte. Lõpuks kontrast veel üks värav meile ning lõppskoor 1-3 vastastele. Oleme parajad pähklid kõigile. Ei olnud neil kerge. Kooliraha tuleb maksta, eesmärk poistele kindlust süstida ja õppida suure väljaku mängu.
16.05 kell 17.00 on esimene kodumäng SK Tääksi vastu, kes täna juhib meie liigat 7 punktiga, meil on 4 punkti ning hetkel 6 koht. Kui liidriga vahe vaid 3 punkti, siis ei ole miski võimatu. Loomulikult on Kohtla-Järve ja Tallinna Kalevil veel mäng varuks ja tegelik vahe nendega tõenäoliselt natuke suurem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar