neljapäev, 3. mai 2012

III liiga põhi

Hooaeg algas 8 aprilli mänguga Hella Hundi vastu. Mängisime esimest korda 5 kaitsjaga, hooaja algus ja kunstmuru, ei raatsind võtta riske. Tänn viis meeskonna juhtima, kusjuures Juss tegi suure töö ja tundus, et tema lööb esimese värava uuel hooajal. Teisel poolajal lõid värava veel Kivi ja Rannar ning esimene võit oli olemas. Mait esimeses mängus väravast palle ei pdanud välja võtma. 3-0 Koerule.
Teises voorus 15 aprill vastaseks uus võistkond meie liigas FCF Tallinna Ülikool. Robi õnnetust peaga tagasisöödust vastased juhtima, kuid Alo viigistab ning nii see mäng lõppeb. Kusjuures võiduväravaks olid meil paremad võimalused. Teenitult viik vastastele. Ega nad polegi tänaseks ühtegi kaotust saanud, nii et tegmist tugeva satsiga. Meil alustas mängu 7 mängijat, kel sünniaasta 1990 ja hiljem, lisaks vahetusest veel kaks, nii et 14 mängijast, kes väljakul käisid olid 1990 ja hiljem sündinuid 9. Tulevik ei ole tume.
Kolmanda vooru kohtumise lükkasime juuli kuusse, mida me sinna Paide kunstmurule ikka ronime, pigem mängime juulis kodus publiku ees.
Neljanda vooru mäng 25.04 kell 20.30. Superluks on mängida kolmapäeva õhtul kell pool üheksa õhtul, kusjuures enne mängu ei saa sooja teha, sest poole üheksani toimus Kalevi staadionil neli trenni. Ja ega kohtunikud ei viitsi ka mängu algust edasi lükata, lendame aga peale. Alustasime hästi, lükkasime söötu, Maidul tööd ei olnud. Madisel, kel oli esimene mäng üle kahe aasta, tekkis küsimus, kuidas need kutid küll kolmandasse liigasse pääsesid. Kuid mingi hetk, olid nad nagu ümber sündinud. Meie peksime palli pikaks ja nemad jälle tagasi. Poolaeg 0-0. Teisel poolajal püüdsime jälle mööda maad söötudega mängida ning asi toimis. Robi viis meid juhtima, kusjuures Alor lõi just enne seda posti. Teine värav läks omaväravana kirja, aga töövõit ikkagi. Lasime 10 minutit enne lõppu ühe tagasi lüüa, aga kolm punkti võõrsilt oli tõsiasi.
Järgmine mäng jälle võõrsil Concordia 04.05 kell 19.30 ja siis huvitava ajaga mäng 12.05 kell 10.00.
Väga head ajad mängimiseks jalgpalli. Esimene kodumäng 20.05 kell 15.00 ja vastaseks "sõbrad" Tallinna JK Piraaja. Tänu neile võõrsilmängudele, saame juunis-juulis-augustis pidada 7 mängust 6 kodus. On mida vaadata.Minul jääb vahele kodune 17.06. mäng Saue Laagriga, mis alustab meie kodumängude seeriat, olen EMi vaatamas Ukrainas Lvovis.  "Lemmikmängija" Kristiina ning "lemmiksats" Portugal vajab minu ergutust.
Ilusat jalgpallihooaega kõigile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar