neljapäev, 3. mai 2012

Aasta 2012

2012 aasta on alanud, palju on muutunud eelmise aastaga võrreldes ning seetõttu ka olen teadlikult viivitanud sissekannetega.
Meeskond on uue nime all- Koeru JK. Minu otsus, mis on tingitud MTÜ Koeru Jalgpallikool tegemistest. Kuna projektid jalgpallille käivad läbi MTÜ ning treeningud noortele samuti MTÜ kaudu, siis oli tegemist sellise otsusega. Jalgpalluritele ei muutu eriti midagi, treeningud ja väljasõidud on tasuta, maksab Koeru vald, kes on meie põhiline toetaja. Lisaks on meil toetajateks ehitusfirma OÜ Viimistleja, AS Natural ning E-Piim -Eesti juustu tegija. Tänud toetajatele Henrile, Raidole ning Jaanusele, tänu kellele on uuel hooajal uued vormid.
Suure muutuse lävel on kogu jalgpall- põhjuseks uue staadioni ehituse planeerimine. Loodame ja usume, et sel aastal saame ehitusega ka hakkama. Rahalise poole pealt on katted kõik olemas, toimub viimane lihv projekteerimisel, kus muudetakse staadioni asendit, see puudutab nn kergejõustiku (kaugushüpe, kuulitõuge, kõrgushüpe jne.) viimist teisele poole ehk Kapu poolsele küljele. Ehituse rahaline kate on Pria rahadega ning Koeru valla ning Eesti Jalgpalli Liidu omaosalusrahadega. Kui kõik läheb hästi, siis juuli kuus peaks kopp maasse lööma esimesed tööjäljed.
Ühe suure muutusena on esimest korda väljas Koeru noortevõistkond, kes mängib Eesti Meistrivõistluste U-19 liiga II liigas.
Edu kõigile jalgpalluritele, toetajatele kui kaaselajatele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar