neljapäev, 22. september 2011

Tondi-Koeru 3-2, Koeru-Concordia 3-1

Tondi mäng oli traditsiooniliselt närviline, läksime Marioni väravast 1-0 juhtima, kuid kohtuniku 72 minuti otsus anda penalt olukorrast, kust kunagi ei anta penaltit, rikkus mängu. Võib ütelda, et tehti konkreetselt meile ära. Veri on paksem kui vesi, palju paksem. Otsustavas mängus andis sellise pannu, kus vastane ei kukkunud, isegi ei kaotand tasakaalu. Peale sellist otsust oli vaja Erki välja vahetada, kuna närvid ei pidanud vastu, vastane sai kindlust juurde, et neid on väljakul 13, ka äärekohtunik tegi naljakat tööd. Üliraske on peale sellist vilet uesti mängu tulla. Mängu lõpus oli olukord, kus vastaste kastis meie mängija tahtis teha pealelöögi, tondikas tahtis palli minema lüüa, meie mängija sai pallile pihta, kuid ka jalga. Kohtunik lasi 2 sekundit edasi mängida, Ats sai 10 meetri peale palli ning määras meie kahjuks vea, kui oleks võinud anda penalti, mis oleks reaalsem, kui vastaste penalti. Kohtunik Sergei, kes kaks nädalat varem oli meil Sakus joone peal ning uuris peale mängu, kas käime iga nädal linnas mängimas (väga sõbralik oli), tegi meile karuteene halvas mõttes. Kohtuniku tegevuse tõttu kaotasime mängu ning 3 punkti.
Concordia vastu oli tegemist Koeru- Roosna-Alliku maavõistlusega (Concordia eest mängisid Alliku poisid), mille esimese poolajaga 3 Mihaili väravaga võiduks pöörasime. Vastane sai auvärava kirja, lõppseis 3-1. Kohustuslikud kolm punkti.
Järelejäänud mängud Hell Hunt võõrsil ning liiga liider Ararat kodus. Saue Laagri mängib eelviimases voorus tugeva  Piraajaga kodus ning Tallinna Kalev liidriga võõrsil. Viimases voorus kohtuvad nad omavahel. Järgmises voorus võiks mõlemad kaotada ning lõpuks viiki mängida.
Kolmas koht huntide alistamise järel on reaalne, teine koht oleks reaalne, kui Laagri ja Kalev teeniks kahe mänguga 1 punkti.
Ise sõidan laupäeval Eestist ära ning viimastes voorudes mind kohal ei ole. Edu meeskonnale ning loodan kuulda ainult positiivseid uudiseid. Palju õnne Mihailile (sünnipäev reedel) ja Jürmole (sünnipäev esmaspäev)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar