esmaspäev, 15. august 2011

Järelejäänud mängud, matemaatika, mis jalgpallis ei loe

Väike analüüs järlejäänud mängudele. 7 mängust 4 mängime me tabeli viimastega(Trummi, Mercury,Concordia ning Hell Hunt). Loogika ütleb, et 12 punkti on reaalsed, kui mängijad pingutavad piisavalt. Kolm mängu neist võõrsil, kuid kunstmurul, mis peaks meile sobima. Kaks mängu tabeli keskosa meeskondade vastu, LiValiga Koerus ning raske mäng Tondiga. 3-4 punkti oleks hea. Viimane voor liider Araratiga, kes ei suuda tõenäolislt meie väljakul nii head mängu pakkuda, lisaks on see viimane voor ning võib-olla Ararati jaoks teine liiga kindel ja ei pingutata niipalju. Matemaatika ütleb, et 15-18 punkti reaalsed. 46-49 punkti oleks tore kokku saada. Eelmine aasta saime 45 punkti, 46 punkti andis teise koha. Sel aastal peaks sama seis umbes tulema punktides. 52 punkti oli võitjal, Ararat peaks selle kätte saama.
Tallinna Kalev mängib Mercury, Concordia ning Huntidega, kust 9 punkti peaks tulema. LiVal ning Tondi raskemad vastased, 3-6 punkti reaalsed, lisaks kaks viimast mängu Ararati ning Saue Laagriga, kust 3 punkti oleks neile hea, lisaks tagantjärgi mäng Piraajaga, mille võit pole ka 100% kindel. Võimalus 46-49 punkti kokku saada on võimalus, kuid raskem kui meil.
Saue Laagril Concordia, Hundid, Trummi ja Kaitseliit, kust 3 punkti tulemas hea mängu korral, Ararat, Piraaja ja Kalev, 3-6 punkti õnnestumiste korral. Kokku 46-49 võimalik teenida, aga jälle tunduvalt raskem.
Kui panna järelejäänud mängude kokkuvõttes meeskondade kohad punktideks, siis oleme eelmise aasta kolmanda koha koha kordamise graafikus, suurem võimalus teistest ka teine koht ning ebaõnne korral ka neljas koht. Piaraajal mängud kõigi tugevatega veel ees, kui kõiki võidavad, siis neil võimalus, aga sellega võtavad meie konkurentidelt punkte ja äkki meil isegi kergem, kui võidame viis vastast ning Tondiga viiki mängime vähemalt. Teised enam tippu ei suuda tõusta minu arvates. Pall on ümmargune ja kõik on meie endi kätes. Loodame parimat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar